Menü
Son Yüklenen
Popüler
Ana Sayfa Son Yüklenen Popüler Olan Videolar Haberler Abone Olduklarım Reklam Ver
Hakkımızda Şartlar Koşullar

Yeni Sitemiz EDUHOL'de kanalınızı açıp içeriklerinizi oraya yükleyerek para kazanabilirsiniz.
www.eduhol.com TIKLA
Sosyal Medyada Paylaş

BEĞEN

484
Görüntülenme

11
Beğeni

İlkokul Öğrencileri Arası Mektup Yarışması

Fedakârca çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarına duyulan minnettarlığın ifade edilmesi ve onların motivasyonunun artırılması amacıyla düzenlenen yarışmalar "ilkokul öğrencileri arası mektup, ortaokul öğrencileri arası resim ve lise öğrencileri arası kısa film yarışmaları" olarak kategorize ediliyor.

Seçici Kurulunda Millî Eğitim Bakanlığından yetkililerle birlikte Bilim Kurulu Üyelerinin de yer aldığı ve Covid-19 ile mücadele döneminde özveriyle çalışan sağlık çalışanlarının gösterdiği üstün performansın vurgulandığı yarışmalarda, kendi kategorisinde "birinci olan öğrencilere dizüstü bilgisayar, ikinci olan öğrencilere fotoğraf makinesi, üçüncü olan öğrencilere bisiklet, seçici kurul özel ödülü olarak ise akıllı saat" verilmesi planlanıyor.

Sonuçları 25 Aralık 2020'de "ogm.meb.gov.tr" adresinden açıklanacak olan yarışmalara başvurular bugün itibarıyla başlamış olup son başvuru tarihi 27 Kasım 2020'dir.

İlkokul Öğrencileri Arası Mektup Yarışması Şartnamesi İçin Tıklayınız.

http://ogm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2020_11/10170423_1.mektupilkokul.pdf

Yorum Yap:
Yorum Yap

25 yıllık sınıf öğretmeniyim. Eğitimde yenilikçi fikirlere ve uygulamalara açığım. Bu alanda kendimi geliştirmekteyim. Öğretmeyi SEVİYORUM! Öğrenmenin eğlenceli ve ilgi çekici olması gerektiğine inanıyorum. Amacım unutulmaz öğrenme etkinlikleri sunarak eğitimcilerin yükünü hafifletmektir. Hem kendi ...

Kanalın Son Ekledikleri
Benzer Etkinlikler

Toplam Kanal Sayısı
12159

Toplam Etkinlik Sayısı
13402